Πίτσα με φέτα, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι και ελιές

21/8/2019

Υλικά

Για 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ.

  • 1 λεπτή ζύμη για πίτσα (βλ. βασική συνταγή εδώ) ή έτοιμη νωπή ζύμη για πίτσα του εμπορίου
  • 150 – 200 ml σάλτσα ντομάτας (βλ. βασική συνταγή εδώ)
  • 120 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, σε κυβάκια
  • 120 γρ. κασέρι της αρεσκείας μας, τριμμένο
  • 1 μέτρια ντομάτα, χωρίς σπόρια, κομμένη σε κυβάκια
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
  • 1 μικρή πιπεριά κέρατο, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη, ξερή, κοπανισμένη
  • 10 μαύρες ελιές της αρεσκείας μας, χωρίς κουκούτσι, χοντροκομμένες
  • 1 κουτ. σούπας καλαμποκάλευρο
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *