Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον hairtsylist πριν κόψετε τα μαλλιά σας

14/8/2019

Είστε χαλαρές στην ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα και βλέπετε όλες τις celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους και μάλιστα αρκετά. Οι περισσότερες βέβαια απέκτησαν ωραιότατα bob και lob που σας αρέσουν πολύ. Και τελικά ναι, το αποφασίσατε. Αμέσως μόλις γυρίσετε από τις διακοπές θα κλείσετε ραντεβού με το κομμωτή σας για να δημιουργήσει το κούρεμα που σκέφτεστε εδώ και καιρό. 

Θα είναι Σεπτέμβρης άλλωστε και μια αλλαγή επιβάλλεται. Ας είναι δραστική και τέλεια. Θα πρέπει όμως προηγουμένως να κάνετε στον κομμωτή σας μερικές πολύ σοβαρές ερωτήσεις ώστε να μην βρεθείτε στη συνέχεια προς εκπλήξεως και κυρίως να μην απογοητευτείτε. 

Πως επηρεάζει μια μεγάλη αλλαγή τη ρουτίνα του styling; 

Το πιθανότερο είναι να έχετε συνηθίσει να φορμάρετε τα μαλλιά σας με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είναι λογικό αυτό να αλλάξει. Οπότε θα πρέπει να ρωτήσετε τον κομμωτή σας πόσο εύκολο είναι να συνεχίσετε να φτιάχνετε τα μαλλιά σας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πόσο συχνά πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας ώστε να δείχνουν το ίδιο όμορφα;

Αυτό φυσικά έχει να κάνει με την γρήγορη ή όχι ανάπτυξη των μαλλιών και κατά πόσο θέλετε να επαναλάβετε το ίδιο κούρεμα. Το πιο σύνηθες πάντως είναι κάθε 2-3 μήνες.

Θα μπορείτε να τα μαζεύετε σε αλογοουρά ή κότσο;

Επειδή είναι ιδιαίτερα πρακτικά και τα δύο χτενίσματα και ξέρουμε ότι πολύ τα αγαπάτε είναι μία από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις. Καλό είναι, σύμφωνα με τους hairstylists, αν θέλετε κάτι τέτοιο να αποφύγετε τα κουρέματα με πολλές ασυμμετρίες ή φράντζα.

Θα ταιριάζει το νέο σας κούρεμα με το χρώμα που έχετε βάψει τα μαλλιά σας;

Αν έχετε σκοπό να βάψετε τα μαλλιά σας καλό είναι να το κάνετε αφού τα κόψετε. Αν πάλι θέλετε να κρατήσετε το χρώμα σας θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι αν για παράδειγμα έχετε ombre δεν μπορείτε να τα κόψετε πολύ γιατί θα εξαφανιστεί.

Ποια προϊόντα styling πρέπει να χρησιμοποιείτε για να τα φορμάρετε;

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά κάποια προϊόντα και εκείνος είναι ο καταλληλότερος να σας συμβουλεύσει.

Τι γίνεται αν δεν σας αρέσει καθόλου το νέο σας κούρεμα;

Αξεσουάρ μαλλιών. Είναι η μόνη λύση λένε οι celebrity hairstylists. Στολίζετε τα μαλλιά σας με μπαρέτες, μαντήλια και clips.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *