Λαχταριστά κανελόνια με λαχανικά και φέτα

19/8/2019

Υλικά:

Ένα κουτί κανελόνια
Μια μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια
2 πιπεριές
2 κολοκυθάκια
2 μεγάλες ντομάτες
1 μικρό κρεμμύδι
150 γρ. Φέτα
Γάλα light
Τριμμένη φρυγανιά
Λάδι για το τσιγάρισμα
Βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, τα κολοκύθια και τις πιπεριές, τα οποία τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε την ντομάτα (κομμένη σε κύβους),τον βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και όσο νερό χρειάζεται για να βράσουν. Όταν έχει πιεί τα νερά της η γέμιση την κατεβάζουμε από το μάτι και ρίχνουμε όση φέτα θέλουμε κομμένη σε κύβους. Αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει (για να μην σπάσουν τα κανελόνια) και γεμίζουμε τα κανελόνια.Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τόσο γάλα ώστε να καλυφθούν. Τα ψήνουμε στους 200 C για μισή ώρα. Στην αρχή τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και αφού πιουν το γάλα, τα ανοίγουμε, ρίχνουμε την φρυγανιά και τα αφήνουμε να ροδίσουν.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *