Κολοκυθένιο πεϊνιρλί με κοπανιστή

15/8/2019

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 100 γρ. αλεύρι μαλακό
  • 2 κουτ. σούπας καλαμποκάλευρο περίπου
  • 50 ml χλιαρό νερό
  • 1κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουτ. γλυκού ξίδι
  • από λευκό κρασί
  • 1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση

  • 2 μέτρια κολοκύθια, χοντροτριμμένα
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι αγελάδος
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 3-4 κουτ. σούπας κοπανιστή
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 20 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *