Αν σας έσπασε η χρωματιστή σκιά μετατρέψτε τη πανεύκολα σε μάσκαρα!

22/8/2019

Ετοιμάζεστε να βγείτε και το τελευταίο σας βήμα είναι το μακιγιάζ. Θέλετε να φορέσετε τη αγαπημένη σας μπλε σκιά απόψε το βράδυ, είναι μεγάλο trend άλλωστε. Απλώνετε φον ντε τεν, πούδρα, παίρνετε το πινελάκι και… σας πέφτει η σκιά από τα χέρια. Όχι, μην σας πιάνει πανικός. Σας καταλαβαίνουμε αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να είστε ψύχραιμες. Κάνετε ένα περίγραμμα με μπλε μολύβι, απλώστε μια στρώση μάσκαρα μαζέψτε τη σκιά προσεχτικά και προσπαθήστε να ξεχάσετε τη ζημιά που μόλις κάνατε.

Προσοχή! Τη σκιά δεν θα την πετάξετε. Ότι έχει απομείνει θα το μαζέψετε με προσοχή από το πάτωμα και την επόμενη μέρα θα τη μετατρέψτε τη σε χρωματιστή μάσκαρα!

Ναι, σωστά διαβάσατε. Δεν θα πετάξετε την αγαπημένη σας μπλε σκιά. Αντιθέτως, θα αποκτήσετε μια μπλε μάσκαρα που είναι μεγάλο trend επίσης.

Τι πρέπει να κάνετε: Παίρνετε ένα μικρό μπολ. Βάζετε μέσα τη θρυμματισμένη σκιά. Στη συνέχεια θα χρειαστείτε τη λευκή μάσκαρα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Την ανοίγετε και τοποθετείτε ένα μικρό χωνί (μπορείτε να φτιάξετε με ένα σκληρό χαρτί αν δεν έχετε τόσο μικρό στο σπίτι) και αδειάζετε τη σκιά. Στη συνέχει ανακινείτε καλά ώστε να αναμιχθεί η μάσκαρα με τη σκιά.

Η μπλε, καινούρια σας μάσκαρα είναι έτοιμη για χρήση.

Κι επειδή είστε οπτικοί τύποι και το γνωρίζουμε δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε στο video που ακολουθεί:

Το συγκεκριμένο τρικ μπορείτε επίσης να το κάνετε με όλες τις παλιές χρωματιστές σκιές που δεν χρησιμοποιείτε πια. Κίτρινες, πράσινες, μοβ, φούξια ακόμη και κόκκινες. Αλλά και τo blush. Τόσο το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο που έρχεται το χρώμα στις βλεφαρίδες είναι μεγάλη τάση και αυτό σημαίνει ότι εσείς πανέξυπνα και χωρίς κόστος θα έχετε την αγαπημένη σας μάσκαρα στην ωραιότερη απόχρωση ever!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *