Πέμπτη 18 Ιουλίου: Ημερήσιες προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα!

Κριός

Πολλά είναι αυτά που διορθώνονται σήμερα. Η λύση είναι η συγχώρεση. Εκφράζετε την τρυφερότητά σας κυρίως απέναντι σε άτομα της οικογένειάς σας.

Ταύρος

Σήμερα θα μπορούσαν να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις. Εκφράζετε την τρυφερότητά σας μετά την ψυχρή συμπεριφορά των προηγούμενων ημερών.

Δίδυμοι

Μια ιδέα ίσως μπορεί να βελτιώσει καταστάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει αθεράπευτα ρομαντικούς και αρκετά αφηρημένους.

Καρκίνος

Σήμερα καταλαγιάζουν κάποιες υποθέσεις. Χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα απελευθερώνεστε και μπορεί να φέρει ακόμα και ένα ειδύλλιο.

Λέων

Καλό θα ήταν να μην αδιαφορείτε για θέματα υγείας. Σήμερα μαλακώνετε κάπως, ενώ ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται πως προχωρά.

Παρθένος

Σήμερα βελτιώνονται οι συνθήκες σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη σας παρασύρει σε ένα ρομαντικό παραλήρημα. Μια σχέση που θα μπορούσε να σας συναρπάσει μπορεί να προκύψει.

Ζυγός

Βελτιώνονται με πολλή προσπάθεια οι καταστάσεις. Ένα πρόσωπο από τη δουλειά σας κάνει να ξεχνάτε τις σκοτούρες σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα διορθώσετε κάποιες καταστάσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που είναι αρκετά διαφορετικό από εσάς.

Τοξότης

Επιδιώξετε σήμερα να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις. Είναι εφικτό. Βρίσκετε παρηγοριά και οικονομική στήριξη σε πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Αιγόκερως

Αν αλλάξετε τακτική ίσως διορθωθούν κάποια πράγματα. Επιπλέον, οι αναστολές σάς εγκαταλείπουν. Ένα ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί.

Υδροχόος

Με τις δικές σας προσπάθειες μπορείτε να βελτιώσετε πολλά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί τη δημιουργία ενός ειδυλλίου στο χώρο εργασίας.

Ιχθύες

Με δικές σας προσπάθειες επιλύετε κάποια δυσαρέσκεια. Αναθεωρείτε  καταστάσεις και μπορεί να προκύψει ακόμα και ένας έρωτας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *