Συναυλία Σταμάτη Σπανουδάκη στο Κηποθέατρο Παπάγου για τον Σύλλογο «Αγάπη & Φροντίδα»

14/6/2019

Στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στις 21:00 ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει παλιές και νέες συνθέσεις του σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

«Ένας στίχος του 2003 που γίνεται τραγούδι, που γίνεται δίσκος, που γίνεται συναυλία. Μια “κουβέντα” μυστική που καλεί στην έσω ζωή και στην αποφυγή των καθημερινών παγίδων του “κόσμου”. Μια μουσική γλυκιά μα κι αντρειωμένη, μια μελωδική ανάσα σε όσα μας ταλαιπωρούν και μας τρομάζουν. Σε όσα γίνονται γύρω και μέσα μας. Εκούσια και ακούσια», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

«Έλληνες, πιο ψηλά τα κεφάλια! Τα ρητά των προγόνων μας που “αίμα, δάκρυ και θυσίες σου ζητάνε”, η “Φοβερά Προστασία”, η παρηγοριά που απλόχερα μας δίνεται και η αιώνια παρουσία, που ζητάει επίμονα, αλλά ευγενικά, να ανοίξεις επιτέλους την πόρτα της καρδιάς σου. Μία συναυλία, λοιπόν, με καινούργια κομμάτια και παλιότερες αγαπημένες στιγμές, σε μια “λάθος εποχή” που αποδεικνύεται, όμως, τόσο κατάλληλη για όσους τον “αγώνα τον καλό αγωνίζονται”» καταλήγει ο γνωστός δημιουργός.

Μαζί του:

 • η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με σολίστ τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη (βιολί) και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (βιολοντσέλο),
 • οι Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο),
 • η τετράφωνη μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα,
 • και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Η συναυλία διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων ΑμΕΑ σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση «Αγάπη και Φροντίδα», με σκοπό την ενίσχυση των σκοπών του. Ειδικότερα, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ «Το Εργαστήρι», που ιδρύθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση, για να τους προσφέρει μια εναλλακτική λύση, όταν στην ηλικία των 18 ετών αποφοιτούσαν από τα ειδικά σχολεία και δεν υπήρχε στη χώρα μας η κατάλληλη δομή για τη συνέχιση της απασχόλησής τους. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης, στις οποίες τα «μεγάλα παιδιά» θα μπορούν να κατοικήσουν, όταν μοιραία θα έχουν στερηθεί την παρουσία των γονέων τους στη ζωή και, προφανώς, και τη φροντίδα τους. Θα είναι ένα δεύτερο σπιτικό, στο οποίο θα ζουν υπό τη διαρκή φροντίδα και επίβλεψη ειδικά καταρτισμένου προσωπικού.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Διάθεση εισιτηρίων:

 • Viva.gr
 • Tηλ. 11876
 • Στο Viva Spot Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
 • Στα καταστήματα Wind, Seven Spots, Reload, Ευριπίδης και Yoleni’s

Τιμές εισιτηρίων:

 • Κανονικό: 20 ευρώ
 • Φοιτητικά-μειωμένα: 15 ευρώ
 • VIP Ζώνη: 25 ευρώ.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *