Σπαγγέτι ολικής άλεσης με σαρδέλες του κουτιού και πικάντικη σάλτσα

17/6/2019

Υλικά

  • 400 γρ. σπαγκέτι ολικής άλεσης
  • αλάτι, πιπέρι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου (ή όσο θέλουμε), ψιλοκομμένες
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • 400 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας, χοντροκομμένα (ή ντοματίνια, κομμένα στη μέση)
  • 2 κουτ. σούπας ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη ή 1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
  • 250 γρ. σαρδέλες από κονσέρβα (προτιμότερο σε σάλτσα ντομάτας)
  • 1 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη και καλά στραγγισμένη



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *