Προβλέψεις Τρίτη 11 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Κάντε σήμερα κάποια έρευνα σε νέες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιχείρηση σας. Προσοχή στα οικονομικά σας που τελευταία έχουν πάρει την κατηφόρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως κάτι να σας κρατάει πίσω συναισθηματικά και δεν μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι καινούργιο και να προχωρήσετε. Αν δεν μπορείτε να λύσετε τα θέματά σας μόνες σας, ζητήστε βοήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης αντί να αφήσετε κάποιον άλλο να το κάνει για σας.  Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας δεν θα το κάνει κανείς. Καλά νέα σας περιμένουν στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο στόχος σας είναι τα επαγγελματικά σας, οπότε πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να πετύχετε καλύτερες συνθήκες και να  πάρετε και μια αύξηση -κανείς δεν δουλεύει όσο εσείς.

ΛΕΩΝ

Εάν θέλετε η δουλειά να γίνει σωστά, ίσως χρειαστεί να την κάνετε μόνες σας, γιατί όταν ανακατεύονται πολλοί δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά στη δουλειά σας. Σκεφτείτε αυτές τις διαμάχες ως προκλήσεις που θα σας κάνουν πιο ισχυρές όταν τις ξεπεράσετε. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν είναι η ημέρα που θα πετύχετε πολλά. Νιώθετε μια απίστευτη κούραση, λες και κάποιος σας έχει ρουφήξει όλη την ενέργειά σας. Αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να μην είστε ανυπόμονες σήμερα γιατί θα απογοητευτείτε. Όλα όσα επιθυμείτε θα πραγματοποιηθούν αλλά όχι άμεσα. Η υπομονή είναι η λέξη -κλειδί. Κανονίστε μια έξοδο με τις φίλες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντί να σκύβετε το κεφάλι και να κάνετε όσα σας λένε χωρίς δεύτερη σκέψη, αντιδράστε και διεκδικήστε όλα όσα έχετε πετύχει και σας ανήκουν. Έτσι μόνο τα πράγματα θα καλυτερεύσουν στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, από σπίτι, μέχρι δουλειά. Σκεφτείτε όμως τα πάντα καλά και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας έχει πέσει ο κλήρος σήμερα και καλείστε να πάρετε μια απόφαση στην δουλειά σας που δεν θα έχει να κάνει μόνο με εσάς αλλά και με τους συναδέλφους σας. Σίγουρα δεν θέλετε να είστε σε αυτή την θέση αλλά πρέπει να το κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην δίνετε σημασία σε όλα όσα φτάνουν στα αυτιά σας γιατί δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας. Δείξτε την αγάπη σας στο σύντροφό σας γιατί τελευταία τον έχετε παραμελήσει.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *