Προβλέψεις Σάββατο 8 Ιουνίου

Κριός

Αυτό το διάστημα έχετε κακή ψυχολογική κατάσταση και κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα την επιδεινώσουν. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από όλους και όλα που σας αγχώνουν, σας εκνευρίζουν και γενικά σας αποδιοργανώνουν.

Ταύρος

Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις, γι’ αυτό και από το πρωί σας έχει κολλήσει ένα μακρινό ταξίδι. Επειδή όμως το Σαββατοκύριακο είναι… μικρό θα προτιμήσετε στο τέλος να επισκεφτείτε ένα κοντινό μέρος.

Δίδυμοι

Ψυχολογικά όμορφα θα κυλήσει η μέρα σας. Προσέξτε τη διάθεσή σας, μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να φέρει τα πάνω κάτω από μια και μόνο κουβέντα που θα σας πει ένας φίλος σας ή ο σύντροφός σας.

Καρκίνος

Μια νοσταλγική διάθεση σας σπρώχνει σήμερα να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που μοιραστήκατε κοινά πιστεύω και είχατε κοινές επιδιώξεις από το παρελθόν σας. Προσοχή στην υγεία σας και τα μικροατυχήματα.

Λέων

Μη σκαλίζετε το υποσυνείδητό σας και μη ξεθάβετε ενοχές και πάθη. Αφήστε όμως τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Επίσης μην βγείτε βόλτα στα μαγαζιά γιατί θα παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές και τα χρήματά σας θα λιγοστέψουν πολύ.

Παρθένος

Αν θέλετε να προγραμματίσετε συνάντηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σήμερα είναι από τις καλές μέρες. Μια βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο, ένα θερινό σινεμά…. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Ζυγός

Αν σήμερα επικοινωνήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, μην κολλήσετε σε τίποτε λεπτομέρειες γιατί θα τον εκνευρίσετε και μπορεί να σας κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα. Αν έχετε να του πείτε κάτι, κάντε το από κοντά.

Σκορπιός

Η ευχάριστη διάθεσή σας σήμερα, σας τραβάει σε κάποια μονοπάτια περιπέτειας. Ναι, θα ζήσετε κάτι πολύ ωραίο που θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία – θα τα χρειαστείτε και τα δύο γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ απαιτητική.

Τοξότης

Σήμερα προσέξτε πολύ επειδή ο κίνδυνος να φανείτε ζηλότυπη και αδιάκριτη παραμονεύει και σίγουρα δεν θα κάνει τη σχέση σας καλύτερη. Ο τσακωμός που θα ακολουθήσει θα είναι μεγάλος και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο χωρισμό.

Αιγόκερως

Καθόλου παράξενο να έχετε νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ή να δεχθείτε κάποια ευχάριστη πρόσκληση για ένα πάρτι και να δείτε επιτέλους φίλους που είχατε χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Υδροχόος

Κάντε υπομονή, αποφύγετε τις επικοινωνίες, για να μην διαταράξετε ενδεχομένως περισσότερο κάποια σχέση και γενικά ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Ιχθείς

Πολλά απρόοπτα μπορεί να σας συμβούν, ίσως ευχάριστα, που όμως θα τελειώσουν όπως άρχισαν. Ξαφνικά. Ανάμεσά τους και μια γνωριμία ερωτική που αρχικά θα σας πάρει τα μυαλά.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *