Προβλέψεις Σάββατο 1 Ιουνίου

62

Κριός

Μια μελαγχολία που στην πραγματικότητα δεν έχει λόγο ύπαρξης μπορεί να σε πιάσει σήμερα. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που θα σε ανεβάσουν.. Τι άλλο πια θες; Ο Ιούνιος είναι ΕΔΩ.

Ταύρος

Έξω από τα νερά σου θα νιώθεις σήμερα και ίσως δεν έχεις και πάρα πολύ καλή διάθεση όλη την ημέρα. Προσπάθησε να βγεις από το σπίτι και να δεις φίλους… Θα αλλάξουν όλα τόσο γρήγορα που ούτε θα το καταλάβεις. Χαμογέλα και προχώρα.

Δίδυμοι

Κάποια παράξενα όνειρα σήμερα μπορεί να σου δώσουν έναν διαφορετικό τόνο έμπνευσης και δημιουργικότητας. Ναι και θα σε βοηθήσουν πολύ στη δουλειά σου. Προσοχή στην υγεία σου.

Καρκίνος

Κάποιες ανησυχίες σου δεν θα σε αφήσουν να κάνεις κάποιες συμφωνίες με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Κάθε φορά όμως που έχεις ακούσει το ένστικτό σου όλα πάνε καλά. Αυτό θα συμβεί και τώρα.

Λέων

Κάποια σχόλια όχι και τόσο καλής φύσεως μπορεί να έρθουν σήμερα προς το μέρος σου. Μην δώσεις σημασία και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.

Παρθένος

Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Με σωστό όμως προγραμματισμό και μια σειρά από περικοπές πολύ σύντομα θα φτιάξουν.

Ζυγός

Ίσως σήμερα η επιθυμία να εγκαταλείψεις το οικογενειακό σου σπίτι δυναμώσει μέσα σου και γι αυτό θα προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές. Ναι, ήρθε η ώρα να μετακομίσεις μόνη σου και να ζήσεις τη ζωή που θες και ονειρεύεσαι.

Σκορπιός

Η φαντασία σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα γι αυτό και πρέπει να την χρησιμοποιήσεις για να τους εντυπωσιάσεις όλους στη δουλειά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Τοξότης

Κάποια συγκεκριμένη ενασχόληση σου σε ενδιαφέρει πολύ αλλά κάποιοι διατηρούν τις αμφιβολίες τους. Γενικά κάνε αυτό που θες χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Είμαστε κατανοητοί;

Αιγόκερως

Σε κάποια στιγμή της ημέρας μπορεί να νιώσεις ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση και έτσι μπορεί να σου δημιουργηθεί άγχος. Μην το πολυσκεφτείς όμως… Ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει και σε γεμίζει και γρήγορα θα φύγει.

Υδροχόος

Όνειρα και φαντασιώσεις θα καλύψουν το μυαλό σου σήμερα και θα το κάνουν να θέλει να ταξιδέψει. Κανόνισε σύντομα μια μικρή απόδραση με το σύντροφό σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη.

Ιχθύες

Μπορεί σήμερα να νιώσεις ότι κάποιοι σε χρησιμοποίησαν έτσι απλά για να πετύχουν τον σκοπό τους. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και απομακρύνσου από κοντά του.