Η «13η Γιορτή Κολοκυθιού» έρχεται στα Βασιλικά

7/6/2019

Την «13η Γιορτή Κολοκυθιού» θα γιορτάσουν φέτος στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, στις 20.00, στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου με πληθώρα εδεσμάτων τα οποία θα έχουν σαν βάση το τιμώμενο προϊόν τους,το κολοκύθι. Την διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών και την Ομάδα Κτηνοτρόφων Βασιλικών.

Παράλληλα θα διοργανωθεί και ένα παραδοσιακό Θρακιώτικο Γλέντι αφού παρών στις εκδηλώσεις θα είναι και η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ο Λαογραφικός Σύλλογος Θρακιωτών Νεροφράκτη Δράμας «Ο Άγιος Μώκιος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης και Παραρτήματος Μανδρακίου «Ο Βιότοπος»  και μαζί με τα παιδικά τμήματα του ΛΑ.ΧΟ.ΣΥ.ΒΑθα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές, τους χορούς και τα τραγούδια τους στη γη του Ορφέα.

Για πολύ και καλό φαγητό λοιπόν με παραδοσιακά εδέσματα από τις γυναίκες του Συλλόγου και θρακιώτικο γλέντι μέχρι πρωίας , αυτό το Σάββατο βάλτε στο πρόγραμμά σας την 13η Γιορτή Κολοκυθιού στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *