Προβλέψεις Κυριακή 12 Μαΐου

Κριός

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιτακτικό αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που σε μπλοκάρουν ή σε καθυστερούν, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις κάποια πολύ «άτσαλη» κίνηση ή χάσεις το δίκιο σου λόγω «υπερβάλλοντος ζήλου». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «δουλεύει» για την ευτυχία και την καλοπέραση σου, οπότε ας μην… ιδρώνει το αυτάκι σου! Επιπλέον, φαίνεται πως η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο, που σε βλέπει και… αλλιώς, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου.

Ταύρος 

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου εγείρει κυρίως οικονομικά ζητήματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως μια οικονομική διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, ενώ είναι σκόπιμο να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί παρασκηνιακές επαφές και συναντήσεις για ποικίλα θέματα, ίσως μάλιστα να ξεμπλοκάρει «στα μουλωχτά» μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε, η να βρεις εύκολες λύσεις σε ζητήματα υγείας και διατροφής.

Δίδυμοι 

Ο Άρης στο ζώδιό σου αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «καταλύτης» παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που δεν σε αφορά άμεσα αλλά αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Κριό… αποκλείεται να μείνεις μόνος/η, με τις φιλίες και τις παρέες σου να αποτελούν ένα «αποκούμπι» αλλά και μια πηγή χαράς στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

Με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ μεν αλλά περαστικό θέμα υγείας κι αν σου τύχει κάτι τέτοιο, απλά κάνε… υπομονή! Κατά τα άλλα, σε καλεί να επικεντρωθείς στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου και στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών ή κρυφών εχθρών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί την καριέρα και τις κοινωνικές βλέψεις σου, ίσως μάλιστα μια νέα γνωριμία να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου, με την συνδρομή φυσικά και της… γοητείας σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημά σου.

Λέων 

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα «επείγον» συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε θέλει «ταξιδευτή» ή… εξοδούχο, με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να διανθίζονται με ευχάριστα περιστατικά και όμορφες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα από μακριά!

Παρθένος 

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο, είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές «κόντρες»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου «λυθούν τα χέρια», ύστερα από μια διευκόλυνση από τρίτους ή μια παροχή, που απευθύνεται σε άλλους αλλά «πιάνει» και σένα!

Ζυγός 

Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή «ειδικού σκοπού», οφείλεις ωστόσο να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου κι όχι μόνον όσον αφορά στις δικές σου κινήσεις, αφού μπορεί κάποιος ή… κάτι να πέσεις επάνω σου! Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία για μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση ή εκμάθηση, Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν, ενώ η αυξημένη αποδοχή σου θα συμβάλλει και σε μια περαιτέρω αναγνώριση του έργου σου, ίσως μάλιστα συνάψεις μια αρκετά ευνοϊκή συμφωνία.

Σκορπιός 

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, φαίνεται όμως δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να ξοδέψεις άμεσα ότι πάρεις, ειδικά αν πρόκειται να εκπληρώσεις τους… πόθους σου! Επιπλέον ίσως προκύψει μια έξωθεν απειλή για τα κεκτημένα σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό σου ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς και από κάποιες αλλαγές ή πρωτοβουλίες άλλων, ενώ θετικά μηνύματα θα λάβεις και για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

Τοξότης 

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό, όντας «ανοικτή» σε προκλήσεις, λειτουργεί μάλλον υπέρ σου, φέρνοντας μια νέα γνωριμία που αποτελεί και την εναλλακτική διέξοδο σου απέναντι σε εκείνους/ες που σου… σπάνε τα νεύρα!

Αιγόκερως 

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις σχετικές με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αυθαιρετήσεις προκειμένου να προσπεράσεις γραφειοκρατικά εμπόδια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου φέρει… ευπρόσδεκτο κόσμο στο σπίτι, ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις μια γιορτή αλλά είναι εξ ίσου πιθανό να βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για τους ίδιους περίπου λόγους. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα.

Υδροχόος 

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου παράγει εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες εμπλοκές να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξει και μια από κοινού αντιμετώπιση καταστάσεων, ικανή να ανάψει την σπίθα ενός έρωτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις ή να «εξέλθεις» και δεν έχεις παρά να αποδεχθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν!

Ιχθύες 

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου παράγει εντάσεις με αγαπημένα ή… επιθυμητά πρόσωπα, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες εμπλοκές να προκύψουν εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξει και μια από κοινού αντιμετώπιση καταστάσεων, ικανή να ανάψει την σπίθα ενός έρωτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις ή να «εξέλθεις» και δεν έχεις παρά να αποδεχθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *