Ο «Thessavros’», το πιο φανταστικό κυνήγι θησαυρού έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

3/5/2019

Διαστημόπλοια ξέμειναν από καύσιμα και στάθμευσαν στο Θερμαϊκό.

Ο ‘’Thessavros’’, το πρώτο κυνήγι θησαυρού, που διοργανώνουν οι United Societies of Balkans με το Infinity Greece θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Οι τέσσερις ομάδες που θα δημιουργηθούν θα χαρακτηρίζονται από τέσσερα χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πράσινο), θα κινούνται όλες μαζί και θα αποτελούνται από 6-10 άτομα και ένα συνοδό, θα γυρίσουν όλο το κέντρο της πόλης, με σκοπό να μαζέψουν τα απαραίτητα καύσιμα και να ανεφοδιάσουν τα διαστημόπλοια.

Δε θα είναι τόσο εύκολο, όμως, καθώς οι δοκιμασίες θα είναι ποικίλες και θα ξαφνιάζουν! Θα χρειαστείς ενέργεια, μνήμη και καλή διάθεση!

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης αποτελεί η γνωριμία των συμμετεχόντων με τη Θεσσαλονίκη και η εξοικείωσή τους με τους δρόμους της πόλης. Για αυτό το λόγο, οι ομάδες θα περιπλανηθούν από την περιοχή των Πανεπιστημίων έως το Βαρδάρη και από την Αγίου Δημητρίου έως και τη Νέα Παραλία.

Αν θες και εσύ να βοηθήσεις στον ανεφοδιασμό αυτών των σκαφών, έλα μόνος σου ή με την παρέα σου στα γραφεία της Balkan Heart και των United Societies of Balkans (Aλεξάνδρου Δελμούζου 8) ή μπορείς και ψηφιακά μέσω της αντίστοιχης φόρμας που θα βρεις στο Thessavros.com

Δηλώσεις συμμετοχής: εγγραφές: Σάββατο 11 Μαΐου 2019- 12:00 μ.μ. Εγγραφές Γραφεία Balkan Heart (Αλ. Δελμούζου 8 με Αγ. Σοφίας)

Εκκίνηση: 13:00 μ.μ.

Balkan Heart (Αλ. Δελμούζου 8 με Αγ. Σοφίας)

Οι Θέσσαυροι θέλουν να γυρίσουν στον πλανήτη τους. Θα βρουν τα απαραίτητα καύσιμα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους;
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *