ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

16/5/2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μελανώματος (13 Μαΐου) οι SOS ΙΑΤΡΟΙ προσφέρουν στους πολίτες δωρεάν δερματολογικές εξετάσεις, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το μελάνωμα που αποτελεί τον σοβαρότερο τύπο καρκίνου δέρματος.

Όπως τονίζει η ομάδα των SOS Δερματολόγων, ένας στους τρεις καρκίνους που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο είναι καρκίνος του δέρματος και το 75% των θανάτων από καρκίνο του δέρματος οφείλεται στο μελάνωμα. Σύμφωνα με τους SOS Δερματολόγους, «το μελάνωμα θεωρείται η πιο επιθετική και απειλητική μορφή καρκίνου του δέρματος, καθώς μπορεί να προκαλέσει γρήγορα μεταστάσεις. Ωστόσο, μπορεί να διαγνωστεί εύκολα και έγκαιρα μέσω μιας δερματολογικής εξέτασης και να σωθούν πολλές ανθρώπινες ζωές».

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν από τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, μπορούν να καλούν στο 1016 και να κλείσουν ραντεβού το τριήμερο: Τετάρτη 15 Μαΐου έως και Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 πρωινές ή απογευματινές ώρες.

Οι δωρεάν εξετάσεις σπίλων προσφέρουν οι SOS Δερματολόγοι θα πραγματοποιηθούν σε 3 δερματολογικά ιατρεία των SOS ΙΑΤΡΩΝ (Κολωνάκι, Γλυφάδα, Πεύκη).
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *