Υλοποίηση προγράμματος Συλλογής – Ανακύκλωσης Τηγανελαίων στο δήμο Παύλου Μελά

10/4/2019

Ο Δήμος Παύλου Μελά στο πλαίσιο της λειτουργίας του Τοπικού Θεματικού Δικτύου »Σχολείο Ανοιχτό στην Κοινωνία – Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Παύλου Μελά» ξεκινάει την υλοποίηση του προγράμματος Συλλογής – Ανακύκλωσης Τηγανελαίων. Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 98 σχολικές μονάδες του Δήμου και στα δημοτικά καταστήματα, όπου θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι συλλογής και σε δεύτερη φάση το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί και σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.

Για την εύρυθμη λειτουργία  του προγράμματος λήφθηκαν όλες οι  απαραίτητες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις και έτσι την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, 3ος όροφος στο Πολιτιστικό Κέντρο »ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ», θα υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και της αναδόχου Εταιρείας Ionian Recycle  Κοιν.Σ.Επ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Ενημερωτική Εκδήλωση για τη συμμετοχή των σχολείων στο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα, όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση με τους εξής ομιλητές:

● Σάκης Λαζαρίδης Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος: Κυκλική Οικονομία και Δήμος Παύλου Μελά.

● Χρυσούλα Αθανασίου, Γιώργος Υφαντής, ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου: Γιατί ανακύκλωση τηγανελαίων; Προτάσεις για εκπαιδευτική αξιοποίηση του  προγράμματος.

● Διονύσης Κορσιάνος, Ionian Recycle  Κοιν.Σ.Επ.: Τι χρειάζεται να γνωρίζω στην πράξη για τη συμμετοχή του σχολείου μου στο πρόγραμμα;

● Συζήτηση.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *