Προβλέψεις Πέμπτη 11 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσετε ότι είστε σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από ό, τι νομίζατε. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν. Μην τα χάσετε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ναι, αισθάνεστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και ενεργητικοί ώστε να επιτύχετε τους στόχους που έχετε και θέλετε σύντομα να τους πραγματοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα σκέφτεστε πως ήρθε η ώρα να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ στη δουλειά σας και να μην εμπλακείτε σε καυγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ίσως να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να συναντήσετε το σωστό άτομο που θα σας βοηθήσει στη δουλειά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε ένα δάνειο από την τράπεζα ή άλλες μορφές οικονομικής στήριξης -ίσως δανεικά από φίλους ή την οικογένειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σας πηγαίνει πολύ καλά, το ίδιο και η ερωτική σας ζωή. Σταματήστε λοιπόν να νιώθετε κενοί και πως τίποτα δεν λειτουργεί όπως θέλετε. Άλλοι δεν έχουν πραγματικά τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με τους φίλους σας και να τους κάνετε τα παράπονά σας, αφού τελευταία σας έχουν παραμελήσει. Προσπαθήστε να μιλήσετε ήρεμα και λογικά και να μην πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με τους άλλους θα πρέπει να είναι ζεστές, φιλικές και ευχάριστες, οπότε κάθε είδους συνάντηση που προγραμματίζετε ή παρευρίσκεστε σήμερα πρέπει να πάει καλά. Προσπαθήστε το πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε τη μελλοντική εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση σας. Ίσως αναζητήσετε μια άλλη δουλειά για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας και κάντε τα πάντα για να το καταφέρετε. Αν τα βρείτε σκούρα, ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα όσα σας πιέζουν και να χαλαρώσετε στο σπίτι. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί με τον σύντροφο σας τα σχέδιά σας για το μέλλον σας και μάλιστα να κάνετε και το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρόκειται για μια καλή στιγμή για να επενδύσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο αποταμίευσης. Προσοχή στην υγεία σας και στα μικροατυχήματα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *