Ιδού τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να ανανεώσετε τα μακριά μαλλιά σας χωρίς να τα κόψετε

20/4/2019

Έχετε μακριά μαλλιά και τα αγαπάτε. Είναι άνοιξη όμως και θέλετε μια ανανέωση. Και φυσικά δεν θέλετε να πειράξετε το μήκος. Ωραία είναι τα bob και τα lob αλλά όχι για εσάς. Σας αρέσει να τα βλέπετε σε όλες τις άλλες. Αν αποφασίζατε κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι να το μετανιώνατε αμέσως μετά την απομάκρυνση σας από το κομμωτήριο.

Οι celebrity hairstylists σας έχουν τη λύση λοιπόν. Μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο hair look χωρίς να πειράξετε ούτε πόντο από το μήκος των μαλλιών σας. Θα παραμείνουν μακριά και υπέροχα. Εκτός από τις αφέλειες που είναι πάντα μια καλή ιδέα σας έχουν κι άλλες.

Οι ασυμμετρίες και τα layers είναι ότι καλύτερο αφού δίνουν style και είναι εύκολε στο φορμάρισμα αφού τα μαλλιά αποκτούν όγκο ακόμη και με ένα απλό στέγνωμα. Το ωραιότερο look είναι εκείνο με τη φράντζα που φτάνει μέχρι το πηγούνι και χαρίζει στο πρόσωπο την τέλεια “κορνίζα”.

Οι ειδικοί επιμένουν ότι το συγκεκριμένο κούρεμα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το χαρακτηριστικό των 90′ s (βλέπε Rachel). Τα στρώματα που δημιουργούν είναι ιδιαίτερα minimal και δεν καταλήγουν σε V σχήμα που είναι πράγματι ξεπερασμένο και λιγάκι κακόγουστο. Για να καταλάβετε τι εννοούν θα πρέπει να δείτε ή να θυμηθείτε το κούρεμα της Sofia Vergara ή της Laura Harrier.

Απλό μεν αλλά super sexy με υπέροχη μακριά φράντζα που ακουμπά το πρόσωπο δημιουργώντας ένα oval σχήμα σε αυτό που κολακεύει. Όσο αφορά το styling το συγκεκριμένο κούρεμα δείχνει τέλειο όταν έχει απαλούς κυματισμούς ή μπούκλες. Όχι στυλιζαρισμένες και σφιχτές αλλά φυσικές και ανάλαφρες. Αν πάλι σας αρέσει το sleek look θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το μήκος της φράντζας αφού αν είναι πιο κοντή απ’ ότι πρέπει δεν θα στρώνει εύκολα και δεν θέλετε κάτι τέτοιο.

Και κάτι ακόμη: Αν θέλετε το συγκεκριμένο look και έχετε υπερβολικά μακριά μαλλιά θα πρέπει να θυσιάσετε μερικά εκατοστά γιατί διαφορετικά δεν θα είναι καλόγουστο.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *