Προβλέψεις Τετάρτη 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Η απαισιοδοξία για τα οικονομικά σας φτάνει στο τέρμα της σήμερα αφού θα καταλάβετε πως κάποιες ενέργειες που είχατε κάνει δεν έχουν πιάσει τόπο. Συνεχίστε με έναν καλό προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σας αναθέσουν στη δουλειά σας ένα εξαιρετικά απαιτητικό project που πρέπει να το τελειώσετε άμεσα. Επικεντρωθείτε σε αυτό και μην βρίσκετε δικαιολογίες για να το καθυστερήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ξαφνική αλλά αναγκαία δαπάνη θα δημιουργήσει μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό σας σήμερα. Ίσως χρειάζονται ορισμένες επισκευές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο σας. Υπομονή θα περάσει κι αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα θέμα θα προκύψει στη δουλειά σας που θα σας κάνει να βγείτε από τα ρούχα σας και να πείτε πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Ζητήστε συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας από τους συναδέλφους σας.

ΛΕΩΝ

Η σχέση με το σύντροφό σας που τελευταία δεν ήταν καλή, αφού λόγω της δουλειάς σας τον είχατε παραμελήσει, αρχίζει και φτιάχνει πάλι. Επιτέλους καταλάβατε πως για να έχετε ισορροπία στη ζωή σας θα πρέπει να θα πρέπει να είστε καλά στα προσωπικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνδυάστε τη συλλογή πληροφοριών με προσεκτική δράση και θα διαπιστώσετε ότι είστε τελικά στο σωστό δρόμο -έτσι θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη με όλα όσα συμβαίνουν στη δουλειά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιος εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε πολύ, ίσως μια συσκευή, όπως είναι ο υπολογιστής σας μπορεί να χαλάσει και αυτό θα καθυστερήσει τη δουλειά σας. Άλλο ένα έξοδο που πρέπει να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανησυχία που νιώθετε είναι δικαιολογημένη, εξαιτίας του αβέβαιου κλίματος που υπάρχει στη δουλεία σας και σε μια ένταση που έχει δημιουργηθεί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Υπομονή, σε λίγο θα φτιάξουν όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας θα σας βάλει σε σκέψεις… Θα του δώσετε ξανά χώρο στη ζωή σας ή είστε ακόμα πληγωμένοι από τη συμπεριφορά του;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ακούσετε κάποιες περίεργες φήμες σήμερα. Μην δώσετε ιδιαίτερη βάση όμως γιατί δεν έχουν ίχνος αλήθειας. Βγείτε το απόγευμα με φίλους, έχετε ανάγκη λίγη διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τελευταία έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Αν δεν τον φροντίσετε εσείς, ποιος περιμένετε να το κάνει; Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν έχετε βιώσει μια ρήξη με τον σύζυγό σας ή τον αγαπημένο σας, αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση και να του πείτε όλα όσα σας ενοχλούν.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *