Καλαμάρια με μουστάρδα και κοφτό μακαρονάκι

6/3/2019

Υλικά

  • 1 κιλό καλαμάρια, καθαρισμένα
  • 200 γρ. κρεμμύδια, σε λεπτές ροδέλες
  • 1 σκελίδα σκόρδου, ολόκληρη
  • 100 γρ. μουστάρδα απαλή
  • 100 ml χυμός πορτοκαλιού
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο ή 1 κουτ. γλυκού ξερό
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού + για το σερβίρισμα
  • 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 150 ml μπίρα
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι, βρασμένο



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *