Ενημέρωση εθελοντών από το Make A Wish την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη

6

27/3/2019

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν εκπρόσωποι του Make-A-Wish για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού, σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 03 Απριλίου, στις 19:00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές δυνατές να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

«Το όραμά μας είναι να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Η βαθύτερη επιθυμία ενός παιδιού μπορεί να πάρει διάφορες μορφές. Από το να γίνει πειρατής  ή πριγκίπισσα, μέχρι το να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που μια ζωή ονειρεύεται ή να επισκεφθεί το μέρος που η καρδιά του πραγματικά ποθεί. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής που βγαίνει αληθινή!

»Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού μας, καθώς προσφέρουν το χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους. Πάνω από όλα όμως, δίνουν την αγάπη και την ψυχή τους ώστε να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η «ανταμοιβή» τους είναι οι μοναδικές στιγμές και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Κατερίνα Ζαγοράκη: Τ. 210 9637660 (εσωτερικό 104), Ε: volunteers@makeawish.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr