«Λάμψη» και «Be my Hero» στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου

11/2/2019

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας την Παρασκευή στις 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η ΛΑΜΨΗ» σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Be my Hero» σας προσκαλούν για άλλη μια χρονιά σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Πέρυσι έκαναν εγγραφή 385 Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, φέτος στόχος είναι να ξεπεραστεί κάθε προσδοκία!

Ελάτε στη δράση και με τη μέθοδο της μπατονέτας, μπείτε και εσείς στη λίστα υποψηφίων δοτών, δίνοντας ελπίδα στα άτομα που νοσούν και περιμένουν τον συμβατό δότη που θα τους οδηγήσει στην ίαση.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα ΤΟΜS FLAGSHIP THESSALONIKIστο κέντρο της πόλης, Τσιμισκή 22, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 και εκτός από τη συλλογή δειγμάτων και καταγραφή νέων δοτών η δράση μας θα πλαισιωθεί από LIVE καθώς και μπαλονοκατασκευές και facepainting για τα παιδιά.

«ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς και Αγάπης. Γινόμαστε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΖΩΗ».

Συνεργάτες: Be My Hero, Toms Flagship Store Thessaloniki

Web: www.lampsi.org

E-mail: [email protected]

Facebook

Instagram: lampsi1987
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *