Το απόλυτο μυστικό μακιγιάζ που υιοθετούν όλες οι διάσημες

1

8/2/2019

Κάθε φορά που πετυχαίνεις μία κοντινή φωτογραφία ή selfie από μία αγαπημένη σου celebrity στο Instagram σταματάς, κοιτάς και σκανάρεις. Παράλληλα, σκέφτεσαι: «Τι το τόσο ξεχωριστό έκανε στο μακιγιάζ της;».

Τα ίδια κάνουμε και εμείς, μη νομίζεις! Απλά εμείς έπειτα τα κάνουμε και θέμα..

Τι παρατηρήσαμε, λοιπόν, σε ορισμένα make up looks που είδαμε τον τελευταίο καιρό στο timeline μας και μας έκαναν να κολλήσουμε;

Το απόλυτο μυστικό αυτών των τόσο εντυπωσιακών εμφανίσεων είναι ότι όλη η προσοχή πέφτει πάντα στα μάτια, τα οποία δείχνουν πολύ σαγηνευτικά και εντυπωσιακά.

Εκτός από τις συνήθεις μεθόδους, λοιπόν, όπως είναι η μάσκαρα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες, μία σέξι γραμμή eyeliner και το smokey eye look αυτό που παρατηρούμε είναι ότι εξίσου ένταση δίδεται και στις κάτω βλεφαρίδες. Συγκεκριμένα, η γραμμή αυτή κάνει pop up χάρη σε μία διαφορετική και πιο έντονη απόχρωση σκιάς ή μολυβιού, συνήθως μάλιστα και με μεταλλική λάμψη.

Το τρικ αυτό πετυχαίνει να δείχνει το μάτι και πιο μεγάλο και πιο φωτεινό αλλά και ιδιαίτερα θηλυκό.

Μην μου πεις ότι αυτή η τεχνική θα πάρει περισσότερο χρόνο για να την υιοθετήσεις; Μήπως να σκεφτείς να την αντιγράψεις στο μακιγιάζ που θα κάνεις απόψε;

Δες παρακάτω πώς θα πετύχεις το τόσο εύκολο μακιγιάζ ματιών: