Ταλιατέλες με ελιές, λεμόνι και παρμεζάνα

8/2/2019

Υλικά

  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 100 ml λευκό ξηρό κρασί, κατά προτίμηση αρωματικό Μοσχοφίλερο
  • 200 γρ. ξινοτύρι*
  • ξύσμα και χυμός από 1/2 ακέρωτο
  • 16 πράσινες ελιές της αρεσκείας μας, χωρίς κουκούτσια, σε κομμάτια
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *