Προβλέψεις Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Να γνωρίζετε ότι θα έχετε μια ισχυρή τάση να απολαύσετε φαγητό και ποτό, ώστε να προσπαθήσετε να κρατήσετε τα πράγματα με μέτρο. Μπορεί να έχετε αποστροφή στην εργασία και έλλειψη αυτοπειθαρχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να συνδεθείτε με άλλους και να μοιραστείτε ανοιχτά τα συναισθήματά σας και όλα όσα βασανίζουν το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ ευαίσθητοι και δεκτικοί. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα να δείχνετε τα αληθινά σας συναισθήματα σε άλλους. Συνδεθείτε με εκείνους που αισθάνεστε ιδιαίτερα κοντά και απολαύστε ένα όμορφο και ήρεμο βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να έχετε μόλις βγει από μια δύσκολη κατάσταση και σίγουρα δεν χρειάζεται να επιστρέψετε σε άλλη. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να προχωρήσετε με ένα έργο που έχει παραμείνει στο μυαλό σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ

Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς για τα συναισθήματά σας προς τους άλλους σήμερα. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδέχεται να εκδηλωθούν από το πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ολοφάνερο ότι οι σχέσεις σας δεν εκπληρώνουν ούτε τις δυνατότητές τους. Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, εάν το θέλετε πραγματικά. Έτσι, να είστε τολμηροί και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο σημερινός πλανητικός αστερισμός στέλνει ένα θετικό μήνυμα ότι θα ήταν καλό να ρίξετε μια ματιά στο είδος των σχέσεων που έχετε αναπτύξει. Σκεφτείτε αν πραγματικά ενθαρρύνουν εσάς να είστε περισσότερο ο εαυτός σας ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείξτε στα αφεντικά σας ότι είστε σίγουροι για την εργασία σας και ότι γνωρίζετε πώς να κάνετε τη δουλειά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμφαση στα ταξίδια, στην πνευματικότητα και στη μάθηση είναι τα… θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτό το διάστημα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλες οι σχέσεις με τις γυναίκες θα κινηθούν ομαλά. Ίσως θελήσετε να τηλεφωνήσετε στη μητέρα σας, αν δεν έχετε μιλήσει μαζί της όσο θα θέλατε και να περάσετε χρόνο μαζί της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες ανησυχητικές ειδήσεις από μακριά θα μπορούσαν να σας τρομάξουν και να σας επηρεάσουν. Μείνετε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και προσπαθήστε να μάθετε τι αληθεύει και τι όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνετε την τρέχουσα σχέση σας να σας επαναφέρει ξαφνικά πίσω σε μια παλιά συνήθεια που πρόσφατα κατάφερε να ξεφύγει.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *