Μακαρονάδα σκορδάτη με σέσκουλα και τυριά

18/2/2019

Υλικά

  • 500 γρ. σπαγκέτι Νο 6
  • 400 γρ. ανάμεικτα σέσκουλα και φύλλα παντζαριών
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 30 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 80-120 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • τα φύλλα από 3 κλωνάρια φρέσκο βασιλικό (ή θυμάρι ή μαϊντανό)
  • 60 γρ. καρυδόψιχα, καβουρδισμένη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *