Γιουβετσάκι με αρνάκι και δυόσμο

3/2/2019

Υλικά

  • 1.600 γρ. μπούτι αρνίσιο, με το κόκαλο, σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 2 καρότα, σε κύβους 1-2 εκ.
  • 400 γρ. ντοματάκια από κονσέρβα, χτυπημένα
  • 90 ml ούζο ή τσίπουρο
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας δεντρολίβανο φρέσκο, ψιλοκομμένο (ή 1½ κ.γ. ξερό)
  • 2 κουτ. σούπας βούτυρο πρόβειο
  • 250 γρ. κριθαράκι χοντρό
  • τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο δυόσμο ή άνηθο, ψιλοκομμένα
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *