Αν χρειαστεί να ανανεώσετε το κραγιόν σας πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο

23/2/2019

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν άψογο μακιγιάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ξέρετε πόσο εκνευριστικό είναι στο τέλος της ημέρας να μένουν υπολείμματα μόνο από το κραγιόν που είχατε απλώσει το πρωί στα χείλη σας. Ειδικά αν έχουν κρεμώδη μορφή και ματ υφή τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αφού το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον κακόγουστο.

Αν πρόκειται για σταθερές φόρμουλες και απλώνετε από πάνω ένα νέο στρώμα πιστεύοντας ότι είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε, κάνετε μέγα λάθος. Με αυτόν τον τρόπο όμως απλά επιβαρύνετε τα χείλη σας αφού τους προκαλείτε ξηρότητα με τα πολλαπλά στρώματα και μάλιστα ανά σημείο.Και με αυτό εννοούμε ότι το κραγιόν δεν φεύγει από όλη την επιφάνεια των χειλιών με αποτέλεσμα όταν εφαρμόσετε μία ακόμη στρώση ένα μέρος του κραγιόν θα ακουμπήσει τα χείλη ενώ ένα άλλο θα πέσει πάνω στο κραγιόν που έχει απομείνει στα χείλη.

bold-lipstick

Αυτό λοιπόν που λένε οι ειδικοί είναι ότι πρέπει να αφιερώσετε μερικά λεπτά ώστε να κάνετε μια σωστή δουλειά. Αφαιρείται εντελώς το κραγιόν από τα χείλη σας με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή με ένα χαρτομάντιλο βρεγμένο.Περιμένετε να στεγνώσουν και στη συνέχεια απλώνετε και πάλι κανονικά το κραγιόν σας.

Μπορείτε επίσης να το αφαιρέσετε και να το εφαρμόσετε στο τέλος της ημέρας και λίγο πριν βγείτε.

Οι make up artists  επιμένουν ότι πρέπει να έχετε στην τσάντα σας πάντα τα ειδικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αφού είναι χρήσιμα και θα σας σώσουν σε ώρα ανάγκης όπως για παράδειγμα ένα σημαντικό meeting αργά το απόγευμα ή μια απρογραμμάτιστη έξοδος. Καθώς επίσης ότι είναι καλό να απλώνετε το κραγιόν με το ειδικό πινελάκι αφού έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα κάτι που δεν μπορείτε να υπολογίσετε όταν το εφαρμόζετε κατευθείαν. Συνήθως υπάρχει πίσω από το μολύβι χειλιών οπότε δεν χρειάζεται να φορτώσετε το νεσεσέρ σας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *