Προβλέψεις Τρίτη 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Η πλανητική επιρροή σας ενθαρρύνει να προβείτε σε κάποιες πολύ τολμηρές ενέργειες σχετικά με μια συγκεκριμένη σχέση σας είτε που αφορά στην αισθηματική σας ζωή είτε στην επαγγελματική. Αυτές οι αλλαγές θα είναι τονωτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τονίστε σε έναν συνάδελφο σας το γεγονός ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στο έργο και στον συλλογικό στόχο. Η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτός από την απελευθέρωση όλων αυτών που σας δίνουν ενέργεια, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια νέα θετική πλευρά του εαυτού σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε θέση να λαμβάνετε και να επεξεργάζεστε περισσότερες πληροφορίες από ό, τι συνήθως. Είστε ελεύθεροι να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα στην δουλειά σας και θα τα φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Μην διστάζετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε να εκφραστείτε. Μήπως τρέμετε κάτι ή κάποιον;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η περίοδος αφορά στη δραστηριότητα στο σπίτι σας και τα εσωτερικά συναισθήματά σας. Βρείτε λύσεις για όλα όσα σας απασχολούν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Η δουλειά που κάνατε πρόσφατα αποδίδει τελικά. Όλη η έντονη πειθαρχία που είχατε σε ένα έργο θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη αναγνώριση σήμερα. Επιτέλους θα ακούσετε το μπράβο που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό, τι σας αρέσει αυτό το διάστημα, αλλά προσέξτε να μην θεωρήσετε κάποιο άτομο ως δεδομένο. Σήμερα καλό θα είναι να προσέξτε τα λόγια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θέσετε τώρα σε εφαρμογή νέα σχέδια για να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον. Να είστε ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο αλλαγής που θα σας βγάλει έξω από τη ρουτίνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ ωραίο να είσαι μπροστά σε άλλους για να διαπραγματευτείτε όλα όσα σας αξίζουν. Μην ξεφύγετε αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Φροντίστε να ζητήσετε αυτά που αξίζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι σε σχέση με ένα έργο στο οποίο εργάζεστε ή μια συμφωνία την οποία ελπίζατε. Η επιτυχία βρίσκεται στο δρόμο της σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνετε την ημέρα να τελειώνει με κακά συναισθήματα για κάποιον που είναι ιδιαίτερα ξεχωριστός για εσάς. Ζητήστε του εξηγήσεις και όλα θα πάνε καλά.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *