Προβλέψεις Σάββατο 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με διάφορες υποχρεώσεις αλλά καλύτερα να τις ολοκληρώσετε τώρα γιατί από βδομάδα το πρόγραμμα σας θα είναι πολύ απαιτητικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερήστε την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού σήμερα. Δεν ευνοούν οι καιρικές συνθήκες οπότε καλύτερα να το αφήσετε για άλλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόκειται να συνεργαστείτε με άλλους συναδέλφους για ένα ομαδικό project. Μην επιβάλλετε τις δικές σας ιδέες, ακούστε και την γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικά, είστε έτοιμες να ισορροπήσετε τις υποχρεώσεις σας με την προσωπική σας ζωή και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές πολύ συναρπαστικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να κάνετε πολλά τώρα με τον ενθουσιασμό που έχετε σήμερα. Μην κάνετε όμως βιαστικές κινήσεις που φαίνονται δελεαστικές αλλά κρύβουν και παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται να υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στη ρουτίνα σας και ίσως είναι πολύ δύσκολο για σας να συνηθίσετε. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσφατα, είχατε την τάση να θυσιάζετε τον ελεύθερο χρόνο σας όποτε κάποιος σας το ζητούσε και αυτό πρέπει πια να το σταματήσετε. Σήμερα κλειστείτε στο σπίτι σας και φροντίστε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας και να το ανανεώσετε. Η τσέπη σας όμως αντέχει και άλλα έξοδα ή θα καταφύγετε στο να ζητάτε δανεικά από τους φίλους σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε οποιαδήποτε τεταμένη κατάσταση, προσπαθώντας να κατανοήσετε και να σεβαστείτε ποιο ήταν ακριβώς το κίνητρο που ώθησε κάποιον στο να την δημιουργήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφος σας και η οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η αλήθεια είναι πως τους έχετε παραμελήσει τελευταία και σας έχουν κρατήσει μούτρα και όχι άδικα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι και δεν μπορείτε, σήμερα είναι η μέρα για αναζήτηση νέων τακτικών. Αν τα βρείτε σκούρα, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων φίλων σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι πως πάντα αφήνετε μια καλή εντύπωση στους άλλους γιατί είστε ειλικρινείς και δουλεύετε πολύ. Στη σχέση σας όμως προτιμήστε να πείτε μικρά ψεματάκια, γιατί οι περισσότεροι δεν αντέχουν με τίποτα την αλήθεια.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *