Το mani της ημέρας είναι μπλε και πράσινο

19/12/2018

Ενόψει των Χριστουγέννων και όταν σκεφτόμαστε το μανικιούρ, το μυαλό μας πάει στο κόκκινο, το χρυσό και το glitter. Αναμενόμενο. Είναι οι αποχρώσεις που έχουμε συνδέσει με τις γιορτές. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να κάνουμε την ανατροπή; Και τα φετινά Χριστούγεννα το mani look να έχει εντελώς διαφορετικό ύφος. Για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ένα ωραιότατο πράσινο που θυμίζει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ένα night blue, ένα σκούρο μπλε δηλαδή σαν τον χειμωνιάτικο βραδινό ουρανό.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε τη διαφορά. Το πράσινο έχει μια ωραία αύρα και πολλές επιλογές αφού μπορεί να είναι από την απόχρωση του σμαραγδιού μέχρι το χακί και από το κυπαρισί μέχρι το πολύ πολύ σκούρο.

Μέσα στην εβδομάδα θα επισκεφτείτε την μανικιουρίστ σας για να κάνετε επιτέλους το Χριστουγεννιάτικο look. Είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε σχήμα στα νύχια σας και να υιοθετήσετε εκείνο που είχε την μεγαλύτερη ζήτηση μέσα στο 2018, το almond shape δηλαδή. Το συγκεκριμένο σχήμα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο σχεδόν όλα τα χρώματα αλλά ιδιαίτερα τα σκούρα αφού τους χαρίζει ένα μοναδικό βάθος.

Αν πάλι επιμένετε στα κοντά και τετραγωνισμένα νύχια εγώ μαζί σας είμαι και μάλιστα σας έχω πει ότι τόσο οι σκούρες όσο και έντονες αποχρώσεις δείχνουν τέλειες και σε αυτό το μήκος.

Επίσης, στο πράσινο αλλά και στο μπλε χρώμα ταιριάζουν τέλεια οι χρυσές λεπτομέρειες, αν επιμένετε να τα στολίσετε με κάτι κλασικά γιορτινό. Μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα glitter σε δύο μόνο νύχια ή να κάνετε ένα διαφοτερικό french mani ζητώντας από την μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει χρυσό ή ασημί βενρίκι νυχιών στα tips.

Ότι κι αν επιλέξετε ένα είναι το σίγουρο: Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στο μανικιούρ σας αφού σίγουρα δεν θα ακολουθήσει την κλασική Χριστουγεννάτικη συνταγή.

Εμείς βρήκαμε τα αγαπημένα μας. Η επιλογή ανήκει σ’ εσάς.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *