Εργαστήρι κατασκευών «Κόλλα… μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού

31/12/2018

Εργαστήρι ευφάνταστων κατασκευών με τίτλο «Κόλλα… μολύβι – ψαλίδι – χαρτί» για παιδιά 4 – 10 ετών διοργανώνει το «Στέκι του Παιδιού» Φιλοθέης – Ψυχικού την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 από τις 12:00έως τις 14:00 στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ. 210 6728043).

Η παιδαγωγός Σοφία Καπλάνη με βάση το χαρτί και το ξύλο μαθαίνει στα παιδιά να δημιουργούν μερικές από τις 250 κατασκευές του project «Do It Yourself»: ξύλινα αεροπλάνα, ελικόπτερα, κουτιά και καρέκλες, τραπέζια και σπιτάκια, ζωάκια, χάρτινα διακοσμητικά για το σπίτι, περιμένουν τα παιδιά να μάθουν πώς να τα φτιάχνουν…

250 διαφορετικές κατασκευές σε ένα εργαστήρι υπερπαραγωγή, με περισσότερα από 100 διαφορετικά υλικά και κλήρωση με δώρα – έκπληξη για τρεις από τους συμμετέχοντες.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης, η οποία γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο stekitoupaidiou@gmail.com.

Το «Στέκι του Παιδιού» ξεκίνησε το 2012, χρηματοδοτείται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και αφορά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντονισμένων δράσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 μέχρι 13 χρονών.

Στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού και τις δραστηριότητες επιμελούνται & πραγματοποιούν ειδικοί παιδαγωγοί, θεατρολόγοι, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες και ειδικευμένοι εμψυχωτές.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *