Μην δοκιμάζεις το μεικάπ στο χέρι ή το σαγόνι σου… Άλλο είναι το σωστό σημείο!

6/11/2018

…και είναι ένα κάπως περίεργο μέρος!

Το να βρεις το ιδανικό χρώμα μεικάπ δεν είναι πανεύκολη υπόθεση. Η επιδερμίδα μας δεν έχει ένα ενιαίο χρώμα βλέπεις και κάποια σημεία είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά από τα άλλα. Ξέρεις ήδη πως δεν πρέπει να δοκιμάζεις το μεικάπ σου σε κανένα σημείο των χεριών γιατί ουδεμία σχέση έχει το χρώμα με το πρόσωπό σου. Μέχρι σήμερα λοιπόν, δοκίμαζες το μεικάπ στη γραμμή του σαγονιού σου… είναι όμως και αυτό σχετικά λάθος.

Ναι μεν θα έχεις πολύ πιο κοντινό στο δέρμα σου αποτέλεσμα αλλά δεν θα είναι το ιδανικό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο που πρέπει να δοκιμάζεις το μεικάπ σου είναι τα ζυγωματικά σου. Ναι και εμείς γουρλώσαμε τα μάτια όταν το διαβάσαμε αλλά υπάρχει εξήγηση.

Τα ζυγωματικά σου είναι το σημείο που έχει το πιο ουδέτερο χρώμα. Το περίγραμμα του προσώπου σου είναι γενικά ελαφρώς πιο σκούρο γιατί το «βλέπει» ο ήλιος περισσότερο και το κέντρο του προσώπου πιο ανοιχτό. Τα ζυγωματικά είναι το ψηλότερο σημείο όμως και δεν έχει ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό χρώμα. Έχει το ιδανικό για εσένα και αυτό είναι που χρειάζεσαι. Όταν λοιπόν θα αναζητήσεις το επόμενο μεικάπ σου, ταμπονάρισε τα δείγματα στα ζυγωματικά σου και θα μας θυμηθείς!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *