3 έλαια ομορφιάς για τέλεια φρύδια

64

6/10/2018

Από τότε που είδαμε την Cara Delevingne να περπατάει στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας με αυτό το fierce περπάτημα και το βλέμμα που… σκοτώνει, γρήγορα έγινε το αγαπημένο μας μοντέλο!

Άλλος ένας λόγος που την αγαπήσαμε ήταν τα πυκνά και έντονα φρύδια της! Από τότε λοιπόν, όλες θέλαμε πυκνά και έντονα φρύδια! Και ενώ μπορεί η τάση των πολύ έντονων φρυδιών να έχει ξεθωριάσει, πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν όμορφα και πλούσια φρύδια!

Πώς μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ λοιπόν, με φυσικό τρόπο; Τα πράγματα είναι απλά! Εφαρμόζοντας κάποιο από τα παρακάτω θρεπτικά έλαια στα φρύδια σου 3-4 φορές την εβδομάδα, οι τρίχες των φρυδιών σου θα μακρύνουν ενώ θα γίνουν πιο υγιείς!

Θαυμάσιο έλαιο για τα μαλλιά γενικότερα, ειδικά αν έχεις ταλαιπωρημένες άκρες. Αλλά αν θέλεις είτε τα μαλλιά, είτε τα φρύδια σου να μακρύνουν γρήγορα, τότε το καστορέλαιο είναι το μυστικό. Δυναμώνει την τρίχα και καταπολεμάει την τριχόπτωση, ενώ ενισχύει στην γρηγορότερη αναπαραγωγή της τρίχας.

Argan Oil

Το argan oil είναι ένα έλαιο το οποίο είναι πιο «ξηρό» από τα άλλα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει την τρίχα και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιταμίνη Ε σε έλαιο

Η βιταμίνη Ε (μπορείς να την βρεις σε μορφή ελαίου ή να «σπάσεις» μια μαλακή κάψουλα και να χρησιμοποιήσεις το έλαιο της) κάνει θαύματα στην ανάπτυξη της τρίχα, ενώ την αναδομεί!