Το skin gilding είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζετε!

33

1/10/2018

Το highlighting είναι ίσως η πιο λαμπερή τεχνική στο μακιγιάζ, η οποία δίνει μια υπέροχη φρεσκάδα στο πρόσωπο, αρκεί φυσικά να γίνεται σωστά.

Τώρα όμως, η ταλαντούχα make up artist Charlotte Tilbury, μας συστήνει μια νέα τάση για το make up, η οποία αντί για το highlighting, θέλει να κάνεις Skin Gilding. Αυτό κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «επιχρύσωση της επιδερμίδας», χωρίς βέβαια να εννοεί αυτό ακριβώς.

Σκοπός της Tilbury, ήταν να καταφέρει να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή στα πρόσωπα των μοντέλων του οίκου Temperley London, τα οποία περπάτησαν με την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία ήταν η φρεσκάδα, η λάμψη και η ομορφιά.

Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ που έκανε στα πρόσωπα, τα ντεκολτέ και τα πόδια των μοντέλων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και επιτυχημένα, γεμάτα με χρυσαφένιες λάμψεις, τις οποίες δημιούργησε χρησιμοποιώντας τις σκιές της νέας της παλέτας, Bar of Gold, σε τόνους bronze, rose gold και gold.

Σύμφωνα με την ίδια τη μακιγιέρ, το μυστικό σε όλη αυτήν την τεχνική είναι η χρήση χρυσαφένιων highlighter, τα οποία δίνουν μια ζεστή λάμψη στο πρόσωπο και τα οποία πρέπει να βάζεις στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, όπως και στα καπάκια τους, στα ζυγωματικά σου και στο τόξο των χειλιών.

Εννοείται για να πετύχεις κι εσύ αυτό το μακιγιάζ μπορείς με οποιοδήποτε golden highlighter, επιλέξεις ή έχεις ήδη.