Το μυστικό του make up artist της KKW για την εύκολη εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων

40

2/10/2018

Μία-δύο φορές οι περισσότερες από εμάς έχουμε τοποθετήσει βλεφαρίδες και πιθανότατα όχι μόνες μας. Ο make up artist την έκανε πάλι τη δουλίτσα για μας.

Τα τελευταία χρόνια όμως το σκεφτόμαστε όλο και πιο συχνά κυρίως όταν πρόκειται για ειδικές περιστάσεις (βλ.γάμους και party). Και πρέπει επίσης να το παραδεχτούμε, βλέπουμε με μισό μάτι φωτογραφίες και stories της Kim Kadashian με τις βλεφαρίδες της να πεταρίζουν.

Και ναι, ο προσωπικός της make up artist, Mario Dedivanovic, που χάρη στην καλή του φίλη έχει πάρει master στην τοποθέτηση της βλεφαρίδας και προφανώς το κάνει και με κλειστά μάτια, μας είπε το μικρό του μυστικό.

Αρχικά μας προτείνει να κάνουμε πρόβες στον εαυτό μας και όχι σε κάποια φίλη, δεν έχει νόημα. Για να μείνει σταθερό το χέρι μας την ώρα της εφαρμογής, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο, στηρίζουμε τους αγκώνες σε μια σταθερή επιφάνεια όπως τραπέζι ή γραφείο! Δεν φαντάζεστε πόσο ευκολότερο γίνεται!

falselashes

Duh!!!! Πόσο πιο απλό δηλαδή; Πόσο “γιατί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ”; Επίσης ο Dedivanovic μας προτείνει να κάνουμε το ίδιο και για την εφαρμογή του eye liner!!

Όσο αφορά τις βλεφαρίδες προτιμά τις Ardell Individuals που είναι πάρα πολύ φθηνές και σε φυσικό, σχετικά, μέγεθος μιας και όπως αναφέρει δεν του αρέσουν οι huge βλεφαρίδες, σε αντίθετη με την διάσημη φίλη του.