Τι χρειάζεσαι για μια φρέσκια επιδερμίδα;

18/10/2018

Υπάρχει προϊόν ομορφιάς στην αγορά που να μην υπόσχεται νεανική και λαμπερή επιδερμίδα; Μια χωρίς ρυτίδες, οι οποίες δια μαγείας θα εξαφανιστούν από το πρόσωπο;

Όχι πώς έχουμε πρόβλημα με τις ρυτίδες μας. Πολλές ή λίγες, τις αγαπάμε γιατί η καθεμία απ’ αυτές είναι κομμάτι του εαυτού μας. Και φυσικά, δεν θέλω να «ακυρώσω» την δουλειά που κάνουν στο δέρμα μας πολλά προϊόντα ομορφιάς. Αυτό όμως που είναι σημαντικό και που πρέπει πάντα να γνωρίζεις είναι ότι κανένα προϊόν δεν κάνει… θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, και φυσικά; Δεν λειτουργεί μόνο του! Είναι όλα θέμα «ομαδικής προσπάθειας».

Το μυστικό λοιπόν, για μία φρέσκια επιδερμίδα εκεί κρύβεται. Στην συνολική συμβολή μερικών προϊόντων μαζί, τα οποία τελικά θα προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά!

#1. Μια ενυδατική μάσκα προσώπου

#2. Ένα toner ή ένα face mist

#3. Ένα καθαριστικό προσώπου

#4. Μια ενυδατική κρέμα

#5. Ένα serum

#6. Mια κρέμα ματιών

#7. Μια κρέμα νυκτός

Σημείωση: Σημαντικό είναι να όλα τα παραπάνω προϊόντα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Πρέπει λοιπόν, να ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σου. Όποιο προϊόν κι αν χρησιμοποιήσεις, και καλά reviews να έχει, δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου, εφόσον δεν καλύπτει τις ανάγκες της.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *