Προβλέψεις Κυριακή 7 Οκτωβρίου

36

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όποιον συναντήσεις σήμερα και θελήσει να στο παίξει αδύναμος και θύμα, σε συμβουλεύουμε να μην τσιμπήσεις. Προσπάθησε να μην τους καλομαθαίνεις όλους με αποτέλεσμα να παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σου λείπει η επαφή με έναν άνθρωπο δικό σου, που θα σε καταλαβαίνει απόλυτα και θα σε αγαπάει. Όχι, δεν μιλάμε για φίλο, έχεις άλλωστε πολλούς, αλλά για έναν σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Λίγα πράγματα αρκούν για να σε γεμίσουν χαρά, ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Να σε καταλαβαίνουν στη δουλειά σου αμέσως, να έχεις ελεύθερο χρόνο για να προσέχεις τον εαυτό σου και κλείνεις τα μάτια σου με ένα ελαφρύ χάδι από τον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σχέση σου δεν σε καλύπτει και είσαι αποφασισμένη να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη έφτασε η ώρα να γνωρίσεις αυτόν που θα σου πάρει το μυαλό και θα σε ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτό το διάστημα θα αναγκαστείς να λες πολλά ψέματα γιατί δε θα θες να πεις με τίποτα την αλήθεια τόσο στον σύντροφό σου όσο και στον προϊστάμενό σου. Ηρέμησε και μην τους δίνεις αφορμή για καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις σήμερα με τα λόγια σου. Από έναν πιθανό σύντροφο μέχρι έναν καινούργιο φίλο ή έναν συνεργάτη που συνάντησες τυχαία στο δρόμο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποια πράγματα που βλέπεις στους φίλους σου σε ενοχλούν πολύ. Πριν όμως φτάσεις στο απροχώρητο, εκνευριστείς και πεις πράγματα που δεν τα εννοείς, κανόνισε μια έξοδο μαζί τους και μίλα τους ειλικρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν θες κάτι πολύ, δεν χρειάζεται να πεις κάτι για να γίνει. Τις περισσότερες φορές αρκεί ένα βλέμμα σου. Αυτό συμβαίνει και όταν συζητάς με ανθρώπους που αγαπάς. Πριν αναφερθείς σε κάτι με τα λόγια, το έχεις κάνει με τα μάτια σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα μην αφήσεις κανένα να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Αν δεις άτομα που είναι πεσμένα ή τους φταίνε όλα, άλλαξε δρόμο. Προσοχή στα οικονομικά σου και τις άσκοπες αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η κατάσταση στη δουλειά σου μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει. Προσπάθησε να κάνεις αυτά που σου έχουν αναθέσει χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς, γιατί μπορεί να είσαι η πρώτη που θα την πάρει η μπάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα έχεις απίστευτη ένταση και αν δεν την εκτονώσεις κάνοντας μια ασχολία, ένα χόμπι, θα τσακωθείς σίγουρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν σου φταίνε απολύτως τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η συναισθηματική σου πείνα δεν θα φύγει ποτέ με υποκατάστατα, όπως σοκολάτα, junk food, ρομαντικές ταινίες που φέρνουν πολύ κλάμα αλλά με έναν σύντροφο. Βγες, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες.