ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΥΓΓΡΟΥ

19/10/2018

Περπατάμε και αθλούμαστε είναι το σύνθημα δράσης πεζοπορίας με τη συμμετοχή πολιτών, εθελοντών και μαθητών που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), οι Δήμοι Κηφισιάς και Αμαρουσίου και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», στο Κτήμα Συγγρού, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10 π.μ.
Ο Περιβαλλοντικός Περίπατος θα ξεκινήσει μπροστά από την είσοδο των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και θα συμμετέχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, φίλοι του Δάσους, περιπατητές, εθελοντές και μαθητές σχολείων.
Περπατάμε και αθλούμαστε σε μια κυκλική διαδρομή στο καταπράσινο κτήμα που βρίσκεται στα όρια των δήμων Κηφισιάς και Αμαρουσίου. Η πεζοπορική διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι σχετικά εύκολη (κατηγορίας δυσκολίας 1) και μπορούν να λάβουν μέρος ακόμα και αρχάριοι.
Παράλληλα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μυήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως τις νέες γενιές στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δέντρων μεταφέροντας τους παράλληλα την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:
Σημείο συνάντησης: Είσοδος των εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών Λεωφόρος Κηφισίας 182 στο Μαρούσι ώρα 10 π.μ.
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2106131461 & 2108033622.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *