ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: RED CARPET PARTY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΠΘ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ

46

3/10/2018

Η γυναικεία οργάνωση «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, οργανώνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στο SHARK μια ιδιαίτερη εκδήλωση με θέμα «RED CARPET PARTY».

Στόχος της εκδήλωσης η συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Παιδονευρολογικού Τμήματος και Νευροφυσιολογικού Εργαστήριου της 1ης Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την αγορά Ηλεκτροεγκεφαλογράφου, απαραίτητου για τη διάγνωση επιληψίας και άλλων νευροαναπτυξιακών καταστάσεων σε παιδιά και εφήβους.

Η Φωτεινή Δάρρα σε μια μοναδική παράσταση θα ερμηνεύσει διεθνή και ελληνικά τραγούδια στο bar restaurant SHARK! Μαζί της, μια 7μελής ορχήστρα από εξαιρετικούς μουσικούς και μαέστρος ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Παπαχριστούδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Ομίλου Νομικών Σωκράτη Προβατά και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για τις «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ»

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» της ΜΚΟ «Πανελλαδική Παναθηναϊκή Ο.Γ.» στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων και λόγω της εκτεταμένης οικονομικής κρίσης έχει αναλάβει τη συντήρηση και οικονομική στήριξη, με την αγορά αναγκαίων ειδών και ιατρικών μηχανημάτων σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις των υπεύθυνων ιατρών, της Παιδοκαρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Την παιδοκαρδιολογική αυτή μονάδα, η οποία είναι και η μοναδική δυστυχώς σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα, κατασκεύασε και εξόπλισε πλήρως το παράρτημα Θεσσαλονίκης ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ και παρέδωσε στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ το Νοέμβριο του 2010. Έκτοτε συνεχίζει να στηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της μονάδος με όποιον τρόπο του ζητηθεί, με πιο πρόσφατη παροχή την αγορά ενός υπερηχοκαρδιογράφου και ενός καρδιογράφου παιδιατρικής χρήσης συνολικής αξίας 90.000 €

Παράλληλα οι «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ» ενισχύουν παιδιατρικές κλινικές και άλλων νοσοκομείων όπως στο Γ.Ν.Θ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κα.