Ατομικά τυροψωμάκια με φέτα και θυμάρι

19/10/2018

Υλικά

  • 280 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 200 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  • 200 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμη, για το τηγάνι
  • 4 αυγά, μεγάλα, ελαφρώς χτυπημένα
  • 320 γρ. φέτα βαρελίσια, πικάντικη, θρυμματισμένη
  • 2 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι (ή ρίγανη)



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *