Έφυγε το μαύρισμα και η επιδερμίδα σου έχει πανάδες; Η Θεανώ Μπέλλα εξηγεί πως θα τις εξαφανίσεις!

35

6/10/2018

Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα είναι πάντοτε παχύτερη και εμφανίζει λεπτές ρυτίδες και συχνά πανάδες (εφηλίδες). Οι πανάδες δεν είναι μόνιμοι λεκέδες, δηλαδή δεν βρίσκονται στο βαθύτερο στρώμα της επιδερμίδας (στο χόριο), αλλά στα επιφανειακά στρώματα.  Την άνοιξη και το καλοκαίρι γίνονται πιο σκούρες, ενώ τον χειμώνα πιο ανοιχτές.

panades 1

Για να τις αντιμετωπίσεις δραστικά θα χρειαστείς κάποιες επισκέψεις στην αισθητικό σου, αλλά και κάποια προϊόντα με εξειδικευμένη δράση, από υψηλής ποιότητας συστατικά, που δημιουργεί η Θεανώ, βασιζόμενη σε μια σειρά από επιστημονικές μελέτες, και διατίθενται αποκλειστικά στο Theano Bella Spa. Τα προϊόντα αυτά δρουν άμεσα στην επιδερμίδα και την επαναφέρουν στην καλύτερη εκδοχή της.

Όπως μας λέει η Θεανώ, αρχικά εφαρμόζεται στην Καμπίνα ένα ήπιο μηχανικό peeling (brush) που απομακρύνει την επιδερμίδα τις στρώσεις νεκρών κυττάρων.  Έτσι οι τόποι των πανάδων αποκαλύπτονται και στη συνέχεια εφαρμόζεται αναγεννητική/λευκαντική μάσκα με επιλεγμένα αιθέρια έλαια.
Το Ζελέ με βιταμίνες Α και Ε, που ολοκληρώνει την φροντίδα, αναγεννά  και συγχρόνως λευκαίνει.

Η θεραπεία συνεχίζεται και στο σπίτι με τα σωστά προϊόντα: την κατάλληλη για κάθε περίπτωση Μάσκα καθαρισμού/λεύκανσης και το Ζελέ Ρετινόλης, που μαζί έχουν γρήγορα αποτελέσματα στις πανάδες, ενώ η Θεανώ μας επισημαίνει πως η χρήση αντηλιακού παραμένει απαραίτητη όσο υπάρχει ήλιος.

IMG_6178

Η πλήρης εξάλειψη των πανάδων θα γίνει λίγο αργότερα, στην περίοδο του χειμώνα, όταν θα εφαρμοστούν τα «μεγάλα» όπλα τής Αισθητικής,  δηλαδή χημικό peeling με AHAs, σε συνδυασμό με ειδικές Μάσκες και Ζελέ Ρετινόλης, παράλληλα με άλλες μεθόδους, όπως λέιζερ, παλμική ενέργεια και  ραδιοκύματα. Αυτές οι μέθοδοι εξαλείφουν οριστικά τις πανάδες, ομαλοποιούν το δερματικό ανάγλυφο και δίνουν στο δέρμα ομοιόμορφο χρώμα και φυσική λάμψη. Θες να μάθεις ακόμα περισσότερα;

Κάνε ένα κλικ στο http://www.theanobella.gr/ και μάθε τα πάντα για την Θεανώ Μπέλλα, τις υπηρεσίες της αλλά και τα λατρεμένα μας προϊόντα!