Έρχεται weekend και μια πλεξούδα επιβάλλεται (βίντεο)

19/10/2018

Μία πλεξούδα πρέπει να ξέρουμε να την φτιάχνουμε. Είναι κομψή, ταιριάζει με όλα τα looks και είναι κάθε σεζόν, ανελλιπώς, trend.

Άλλωστε πόσο ζηλεύουμε κάθε φορά που βλέπουμε τη Blake Lively σε δημόσια εμφάνιση με αυτές τις υπέροχες πλεξούδες της; Είτε είναι με haute couture δημιουργία είτε με φόρμες πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. 

Λογικά θα σκεφτείτε ότι έχει προσωπικό hairstyist που φροντίζει το χτένισμα της ακόμα και όταν πηγαίνει τα παιδιά της βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και δεν θα διαφωνήσουμε. Έτερον εκάτερον όμως. Η πλεξούδα δεν είναι κάτι τραγικό δύσκολο. Και αν ακολουθήσουμε μάλιστα το παράδειγμα των you tubers μάλλον μπορούμε να αποκτήσουμε ένα υπέροχο χτένισμα που το έχουμε κάνει μόνες στο μπάνιο μας χωρίς τη βοήθεια του κομμωτή μας. 

Πρέπει να σας πούμε ότι η υπάρχει μεν η απλή πλεξούδα, υπάρχει όμως παράλληλα και η γαλλική και η ολλανδική. Η you tuber που ακολουθεί μας δείχνει και τις τρεις και πιστέψτε μας είναι πάρα πολύ εύκολες. Κάναμε ήδη τη γαλλική!

https://youtu.be/CyipTHZ63Tc

Οι hairstylists για να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο μας δίνουν μερικές σωτήριες συμβουλές.

Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσουμε μεγάλη ποσότητα conditioner που απαλύνει πολύ τα μαλλιά και τα κάνουν να γλιστράνε γιατί δεν θα μπορούν να σταθούν οι τούφες την ώρα που θα πλέκουμε τα μαλλιά μας.

Επίσης είναι καλό να μην απλώσουμε προϊόν με λιπαρή υφή ή λάδι. Ο λόγος είναι και πάλι ο ίδιος. Μπορούμε όμως να βάλουμε μικρή ποσότητα κεριού στα χέρια μας και να το εφαρμόσουμε στις άκρες των μαλλιών που ούτως ή άλλως μένουν ελεύθερες.

Λίγο σπρέι φιξαρίσματος στο τέλος θα διορθώσει τυχόν ατέλειες όπως τριχούλες που μας έχουν ξεφύγει ή πετάνε. 

Εμείς έχουμε να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία και μια συμβολή: Μην τα παρατάτε
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *