Υιοθεσία αδέσποτων ζώων με ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα του δήμου Θέρμης

46

25/9/2018

Τη δυνατότητα να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του οποίου θα μπορούν να δουν μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου Θέρμης, έχουν πλέον οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος Θέρμης, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων – Animal Rescue.org, προωθεί την υιοθεσία των αδέσποτων, που αναζητούν μια οικογένεια να τους χαρίσει ζεστασιά και ασφάλεια.

Μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου Θέρμης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ζωάκια που αναζητούν οικογένειες, να επικοινωνήσουν με την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα με το γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης και να υιοθετήσουν ένα εμβολιασμένο, τσιπαρισμένο και στειρωμένο ζωάκι με πιστοποιητικό υιοθεσίας.

Για να δει κάποιος τα ζωάκια που δίνονται για υιοθεσία, αλλά και για παρακολουθήσει την πορεία τους αρκεί να “κλικάρει” στον σύνδεσμο http://www.thermi.gov.gr/info/?cat=90 και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στο 2396330032.