Προβλέψεις Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

44

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είστε χαρούμενοι γιατί στα επαγγελματικά σας τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα όλα τα χρήματά σας και κάντε αποταμίευση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάτε ένα μίνι ταξίδι. Έτσι θα μείνετε μόνοι σας, θα αλλάξετε παραστάσεις και θα χαλαρώσετε, μακριά από όλους και όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτό το διάστημα έχετε δώσει όλη την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, η οποία ανανεώνεται ή αναζωογονείται και αυτό φυσικά σας κάνει να χαμογελάτε όλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα θα συναντήσετε τυχαία φίλους με τους οποίους έχετε ψυχρανθεί. Το αν θα αποκατασταθούν οι σχέσεις σας είναι στο δικό σας χέρι. Πριν κάνετε κάποια κίνηση σκεφτείτε καλά το πόσο μετρούν πραγματικά για εσάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένα οικογενειακό θέμα θα προκύψει αυτές τις ημέρες και θα σας προβληματίσει και θα σας βάλει σε σκέψεις… Πώς θα πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση;  Αν τα βρείτε σκούρα, ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Κάνατε σκληρή οικονομία το τελευταίο διάστημα και πια τα έχετε βάλει όλα σε μια σειρά. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή και κατόπιν βγείτε στην αγορά και ψωνίστε κάτι – ναι, το έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα θα συμβούν πολλά που δεν πρέπει να αποσπάσουν την προσοχή σας. Οι μέρες είναι κρίσιμες γιατί θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν είναι κοντά στο να βρουν μια ικανοποιητική για εσάς λύση. Και αυτό είναι μια καλή αφορμή για να βγείτε με φίλους και να το γιορτάσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αυτό το διάστημα σας προτείνουμε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας που η αλήθεια είναι πως τον έχετε παραμελήσει. Αν το κάνετε αυτό, αυτόματα θα ανέβει και η ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε κάτι που δεν το συνηθίζετε… Θα ανοιχτείτε και θα πείτε όλα όσα έχετε μέσα στο μυαλό σας σας στο πρόσωπο που έχετε ξεχωρίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν και Σαββατοκύριακο για πολλούς από εσάς είναι ένα διάστημα με πολλές δουλειές. Ναι, το επαγγελματικό κομμάτι είναι πολύ έντονο και απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλήθεια είναι πως όσο πιο αυθόρμητοι και χαλαροί είστε, τόσο πιο γοητευτικοί φαίνεστε στα μάτια των άλλων και θέλουν συνεχώς να βρίσκονται δίπλα σας και να μιλούν μαζί σας.