Προβλέψεις Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

35

Αν και προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή όποια ενέργεια κάνετε πέφτει στο κενό. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να το πάρετε πάλι από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα δουλέψετε από το σπίτι και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να τελειώσετε και πιο γρήγορα αλλά και να σας μείνει ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας και τα παιδιά σας – όσοι από εσάς είστε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις διότι το τελευταίο διάστημα σας έχουν ρίξει ψυχολογικά και ενώ ξέρετε πως όλα καλά θα πάνε βασανίζεστε χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας γιατί το τελευταίο διάστημα κάποια μικροέξοδα σας έχουν αδειάσει το πορτοφόλι. Όποτε δεν σας παίρνει για σπατάλες και λούσα.

ΛΕΩΝ

Θα τα ακούσετε λίγο από μέλη της οικογένειας σας γιατί τους έχετε παραμελήσει και ενώ εκείνοι ανησυχούν για εσάς και ψάχνουν να σας βρουν εσείς είστε στον δικό σας κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια γνωριμία που θα κάνετε απόψε θα σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Αν όμως είστε αδέσμευτοι αυτή η γνωριμία μπορεί να πάει καλά και σε ερωτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορούσατε να αποφασίσετε να παραιτηθείτε από τα συνηθισμένα σας καθήκοντα και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο ή απροσδόκητο  που μπορεί να σας γεμίσει και ενοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάντε την προσπάθεια να κάνετε μια βόλτα και να καθαρίσει το μυαλό σας κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλιώς ίσως να είστε υπερβολικά φορτισμένοι και να μην μπορείτε να ξεκουραστείτε με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεχίζονται και σήμερα. Μπορεί να περιλαμβάνουν εκδηλώσεις ή εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσες ευκαιρίες εμφανίζονται αυτή τη στιγμή μπορεί να μην επανέλθουν ξανά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκεφτείτε προσεκτικά και στη συνέχεια ακολουθήστε το ένστικτο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια απροσδόκητη ευκαιρία να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, ίσως επιχειρηματικό, θα μπορούσε να έρθει σε σας σύντομα. Και αυτό είναι κάτι που το έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν έχετε οικογένεια, πιθανότατα θα σας ενδιαφέρουν δραστηριότητες που θα μπορούν να απολαύσουν όλοι. Αν είστε ελεύθεροι βγείτε συντροφιά με τους φίλους σας και διασκεδάστε.