Προβλέψεις Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

39

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζετε να ξοδεύετε αρκετά χρήματα άσκοπα. Δικαίωμα σας αλλά κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε βασικές πρώτες ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν πρέπει να εργαστείτε από το σπίτι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό καθώς τα μέλη της οικογένεια σας θα σας αποσπούν την προσοχή και δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σημερινές ενέργειες δείχνουν ότι ο χρόνος που ξοδεύετε με τους φίλους και την οικογένεια πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητά σας. Και λογικό, αφού τελευταία ρίχνατε όλο το βάρος σας στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι γύρω σας, οπότε η πιθανότητα να μείνετε μόνοι σας σήμερα και να χαλαρώσετε πιθανότατα δεν θα παρουσιαστεί.

ΛΕΩΝ

Εάν οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειας επιμένουν στην έξοδό σας μαζί σας, μην φοβάστε να πείτε όχι. Όλοι γνωρίζουν πόσο απασχολημένοι είστε αλλά από την άλλη είναι ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα ιδανικά θα θέλατε να σας βρει όλη μέρα χουχουλιασμένους στο κρεβάτι σας και να απολαύσετε την Κυριακή σας χωρίς να κάνετε τίποτα αλλά λίγο ακατόρθωτο γιατί οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ

Η διαίσθησή σας μπορεί να σας εμπνεύσει να προσεγγίσετε ένα πρόβλημα με έναν νέο τρόπο. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας αν τα βρείτε σκούρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε καλά να είστε έξω με αυτούς που αγαπάτε, αλλά είναι πιθανό να νιώθετε κουρασμένοι μετά από αυτή σας την έξοδο. Η καινούργια εβδομάδα θα είναι πολύ απαιτητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα είναι πιθανό να στραφούν προς τον καθορισμό στόχων για το μέλλον, ιδιαίτερα όσον αφορά στην καριέρα σας. Απλά μην μείνετε μόνο στις σκέψεις, αλλά προσπαθήστε να τις πραγματοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να σχεδιάσετε τρόπους για να προωθήσετε την καριέρα σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τεθούν συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να είστε ήσυχοι και να απολαύσετε την μέρα σας χωρίς να έχετε έννοιες για τα πάντα, αναθέστε και σε άλλους κάποιες δουλειές γιατί μόνοι σας δεν θα καταφέρετε και θα νιώθεσε πολύ πιεσμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε κι εσείς που έχετε αυτό το χάρισμα και βλέπετε τι θα γίνει πριν ακόμα γίνει, γι’ αυτό και όλοι σας οι φίλοι τρέχουν να ζητήσουν τις συμβουλές σας. Αυτό θα γίνει και σήμερα.