Μπορώ όντως να μεταφέρω το λίπος στο σώμα μου εκεί που το θέλω;

37

24/9/2018

Μπορείς να το αξιοποιήσεις εκεί που θες;

Η νέα λιπογλυπτική με τη βοήθεια του καινοτόμου 4D Vaser Lipo με τη δύναμη των υπερήχων μπορεί να σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς το λίπος σου με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αποκτήσεις το σώμα που πάντα επιθυμούσες.

Τι κάνει η λιπογλυπτική

Η λογική της λιπογλυπτικής είναι πολύ απλή: Ο πλαστικός χειρουργός παίρνει το λίπος από εκεί που δε θέλεις να υπάρχει, π.χ. στην κοιλιά, στα ψωμάκια, στα γόνατα, στους αστραγάλους, στα μπράτσα, στους μηρούς, και το μεταφέρει εκεί που το θέλεις, π.χ. στο στήθος, στους γλουτούς, στις γάμπες, στο πρόσωπο.

Η διαδικασία

‣ Με το 4D Vaser Lipo, μέσα από ελάχιστες τομές, ο χειρουργός εισάγει τις μικροκάνουλες στις περιοχές με το τοπικά συσσωρευμένο λίπος και η ενέργεια των υπερήχων το ρευστοποιεί κάνοντας την απομάκρυνσή του ατραυματική.

‣ Το λίπος αφαιρείται και περνάει από κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό μέχρι να επαναχρησιμοποιηθεί.

‣ Στη συνέχεια τοποθετείται εκ νέου στα σημεία όπου θέλεις να προσδώσεις όγκο, όπως στην περιοχή του στήθους.

Οι λεπτομέρειες

‣ Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία.

‣ Αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου, μπορείς 2 εβδομάδες μετά να βγεις στην παραλία.

‣ Η λιπογλυπτική με λιπομεταφορά δεν έχει ιδιαίτερους περιορισμούς, αλλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικά αδύνατους ανθρώπους.

‣ Ένα ποσοστό του λίπους που θα μεταφερθεί θα απορροφηθεί από τον οργανισμό, όμως, επιλέγοντας περιοχές πλούσιες σε βλαστοκύτταρα, όπως η περιοχή της κοιλιάς, το ποσοστό αυτό μικραίνει σημαντικά.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, MD, πλαστικό χειρουργό