Γκάζια και μελάνια στο πιο μεγάλο Tattoo Convention που έρχεται στη Θεσσαλονίκη

131

25/9/2018

Ένα φεστιβάλ που θα γεμίσει την πόλη με μελάνι και γκάζια! Η μεγάλη γιορτή των fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβριο στην Θεσσαλονίκη διατηρώντας την θέση ενός από τα καλύτερα φεστιβάλ των Βαλκανίων. Το φεστιβάλ θα γίνει το διάστημα 12 με 14 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattooartists εν δράσει, θα μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους και θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα κουβαλούν μαζί τους μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει η Red&WhiteProductions, η εταιρεία που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 12 χρόνια τα πιο μεγάλα και απολύτως επιτυχημένα tattooconventions στην Ελλάδα (AthensInternationalTattooConvention, ΑthensTattooExpo, BalkanThessalonikiTattooConvention) φεστιβάλ που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα των μεγαλύτερων και καλύτερων φεστιβάλ διεθνώς.

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, γίνεται το επόμενο κάλεσμα για τους tattoolovers καθώς περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν την δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την αγάπη για την τέχνη τους.

Η επιτυχία και η σημαντική προσέλευση του κοινού στο AthensInternationalTattooConvention κάνει φανερή την διάδοση της τέχνης του tattooing και δίνει το μήνυμα στην Θεσσαλονίκη που παίρνει τη σκυτάλη. Ο πήχυς έχει μπει πολύ ψηλά καθώς η γιορτή αυτή απευθύνεται κάθε χρόνο σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε κατηγορία επισκεπτών.
Μεγάλοι αλλά και μικροί, θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ μέσα από συναυλίες στο openairstage, διαγωνισμούς, graffitishows, αλλά και πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo.

Ένας θεσμός που τραβά το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και με όσους θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattooartists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, καθώς και να διασκεδάσουν με τα shows/ livemusicconcerts/ εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.
Ημέρες Μοτοσυκλέτας στα πλαίσια του TattooConvention

ΤοΤattoo Convention αποκτάγκάζια! Το φεστιβάλ θα φέρει στο επίκεντρο της διοργάνωσης και τις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, την έκθεση μοτοσυκλέτας για τη Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Σε ένα σκηνικό 2000τμ με δυνατές μουσικές, bar, ρομποτικά φώτα θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή αποκλειστικά και μόνο για μοτοσυκλέτες. Ότι πιο νέο στο χώρο της μοτοσυκλέτας, με πολλά μοντέλα να παρουσιάζονται για πρώτη φορά αλλά και θεματικές εκθέσεις με custom και κλασικές μοτοσυκλέτες. Στους εξωτερικούς χώρους stuntshow και ακροβατικά θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και δυνατά live θα μας ανεβάσουν το κέφι.

Oι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» είναι μια διοργάνωση της εταιρίας DEMANDEVENTS που διοργανώνει μεγάλα show χώρο των δύο τροχών όπως το «MOTOSHOW THESSALONIKI».

ΜakeAWish – “’Κάνε μια Ευχή” Ελλάδος

Για ακόμα μια χρονιά το MakeAWish– Κάνε μια Ευχή Ελλάδος θα βρίσκεται στο 5thBalkanThessalonikiTattooConvention όπου οι tattooartists θα προσφέρουν χαρά, ευχές και χαμόγελα. Θα βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το δικό τους «Αστέρι της Ευχής»! Όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα διατεθούν στο MakeAwish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

H απόλυτη συνάντηση των tattoolovers της Βόρειας Ελλάδας, η πιο φαντασμαγορική έκθεση της πόλης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη! Nottobemissed!