Σπιτική συνταγή για καλαμάρια γεμιστά

9/8/2018

Υλικά για 2 άτομα

  • 6 καλαμάρια
  • 2 κρεμμύδια
  • 3 ντομάτες
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κουταλιές άνηθος
  • 2 κουταλιές δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τρίβουμε τις 2 ντομάτες.
  2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός του δυόσμου και της ντομάτας που έμεινε.
  3. Γεμίζουμε τα καλαμάρια, τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα και τα τοποθετούμε στη κατσαρόλα.
  4. Ρίχνουμε την υπόλοιπη ντομάτα, το δυόσμο και νεράκι ώστε να σκεπαστούν.
  5. Μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά και σερβίρουμε.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *